KKK Radnički igra još tri meča u Jezeru

KKK Radnički igra još tri meča u Jezeru

Kragujevački košarkaški klub Radnički, nesavladiv lider Druge lige-Zapad 2, dočekuje u hali Jezero devetoplasiranu Slogu iz Petrovca na Mlavi u nedelju 28. februara od 19 časova i 30 minuta.

Kragujevčani su favoriti i u 16. kolu, kao u prvom delu sezone kada su na gostovanju slavili ubedljivu pobedu 85:55.

Rival je dobro poznat, sem ligaških utakmica, odigrane su i pripremne, tako da nema nikakvih nepoznanica, a naročito kako će domaćin da pristupi igri. Jedan od ključnih izabranika trenera Nenada Milojevića, zamenik kapitena Marko Šamanović, za klupski sajt kaže da KKK Radnički i u narednom kolu, uz svo poštovanje protivnika, zanima samo jedno - pobeda!

Šamanović: Jesmo već slavili u susretu sa ekipom iz Petrovca na Mlavi, nema sumnje da smo kvalitetnija ekipa, ali unapred osvojeni bodovi ne postoje, to smo već osetili kroz sezonu. Šta više, svaki put kadа smo ulazili opuštenije u meč dozvoljavali smo protivniku rezultati priključak. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani na meč, iako smo favoriti.

Zacrtano u klubu se sprovodi u delo iz kola u kolo ka cilju - višem rangu. Šamanović iznosi sud - kojim se kvalitetima došlo do statusa nepobedive ekipe.

Šamanović: Mislim da smo ostvarili cilj i obezbedili ulazak u viši rang, ali ostaje da to i ozvaničimo. Sada se borimo da završimo sezonu bez poraza, a mnoge ekipe ne mogu da se pohvale takvim uspehom u sezoni. Uveren sam u takav rasplet jer imamo neosporan igrački kvalitet, uz stručni štab i ljude iz uprave kluba koji znaju da vode KKK Radnički ka takvom dometu.

KKK Radnički je i u Petrovcu na Mlavi imao podršku sa tribina koju su priredili sugrađani, pa je uveren da će i novo kolo da donese pravu košarkašku atmosferu, prepoznatljivu za Kragujevčane. Zauzvrat, u ime saigrača, obećava dobru košarku za osvajanje novih bodova.

Šamanović: Pozvao bih redovnu publiku i sve ostale koji vole košarku u Kragujevcu da dođu u što većem broju u nedelju uveče. Imamo još svega tri okupljanja u našem Jezeru do kraja ove uspešne sezone. Svi u klubu očekujemo da nas Kragujevčani što masovnije podrže u završnici takmičenja. Samo malo nas deli od i formalnog ostvarenja našeg zajedničkog cilja - da u novoj sezoni donesemo Kragujevcu košarku više ranga.

Ulaz u Jezero i ovoga puta biće besplatan, a posetioci mogu da odvoje prilog za klub kupovinom ulaznice za sto dinara. 

kkk-slo pnm

KKK RADNIČKI SAJTFB STRANATVITERJUTJUB 


ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html