Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Dokumentarci

24.03.2017

Nato Bombed My Family - Dana Jurcic

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Sinopsis

1999. godine kanadski filmski reditelj Dana Jurčić sa užasom posmatra kako Kanada saučestvuje u bombardovanju Srbije i kuće njene tetke Milice. Kada proceni da nema opasnosti, zajedno sa majkom otputuje u Hrvatsku kako bi se susrele sa Milicom u kući tetke Nanike. Očekujući da će da dođe do međusobnih sukoba, Dana shvata da je njena familija dovoljno jaka da se suprotstavi vremenu, udaljenosti i ratu.

Biografija reditelja

Dana Jurčić je bila apsolvent (2007) na studijama režije na SFU u Barnabiju, u Britanskoj Kolumbiji. Radeći honorarno kao DV snimatelj i VFX koordinat, paralelno je dovršila svoj dokumentarni prvenac "Nato je bombardovao moju familiju ("Nato Bombed my Family").

NAJAVAFILM

NATO Bombed My Family In 1999, Canadian filmmaker Dana Jurcic is horrified when Canada participates in the bombing of Serbia home of aunt Milica. When it is safe, she and her mother travel to Croatia for a reunion with Milica at aunt Nanika’s house. Expecting conflict, Dana learns that her family is strong enough to withstand time, distance, and war.


DOWNLOAD

NATO BOMBED MY FAMILY BLOG
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar