Prvi Prvi na Skali
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement

 
 

Glavolom

26.10.2018

Uhapšen I. M. (1981), osumnjičeni za polno uznemiravanje

Prvi Prvi na Skali
http://www.pametnoibezbedno.gov.rs/rs-lat https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

TVITER: UROŠ ĐURIĆ

FEJSBUK: IGOR JURIĆ

ESPRESO

I. M je sinoć prijavila radnica iz pekare u Krnjači, na zrenjaninskom putu, koja ga je odmah prepoznala i pozvala policijiSvi oni koji su nemo pratili taj događaj u tramvaju su dužni po zakonu da dođu i svedoče o tomeUhapšen I. M. (1981), osumnjičeni za polno uznemiravanje


26. 10. 2018.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. M. (1981) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je u tramvaju koji saobraća na liniji broj 2 u Beogradu polno uznemiravao dvanaestogodišnju devojčicu na taj način što ju je preko garderobe dodirivao po intimnim delovima tela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

FB: UŽIVO IZ BEOGRADSKIH TRAMVAJA I BUSEVAUHAPŠEN MANIJAK IZ TRAMVAJA

Spopadao tinejdžerku, putnici gledali i ćutali Izvor: MUP, Blic 


PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (1)


 1. Budimo realni,prisutne su bile neke zene i cak bake,ko da reaguje,sigurno je osmotrio i to,da nema neki sposoban muskarac koji bi reagovao.


 2. Odgovor na komentar:

  Zoran26.10.2018
  Budimo realni,prisutne su bile neke zene i cak bake,ko da reaguje,sigurno je osmotrio i to,da nema neki sposoban muskarac koji bi reagovao.
Dodaj komentar