Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Z.A.I.R.

03.03.2018

Zakon akcije i reakcije 906

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/trazi-se-biljana-djoric.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://tijana.rs/ https://www.nestalisrbija.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

PRVI PRVI NA SKALI Zakon akcije i reakcije Zoran Modli Sigurna kuca

1. Početak pre početka... Jednom pilot, zauvek pilot 2. Samsung predstavio Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus 3. Sajber TV na radiju... O medijima, lajkovanju, hejtovanju i još ponečemu 4. Android P brani pozadinskim aplikacijama da aktiviraju kameru 5. Dejan Ilić... Nekom informacije, a nekom tehnologije 6. Facebook sada podržava 3D objave 7. Momir Djekić... Gugl prop’o - kako je Google prestao da bude inovator 8. Apple će nabavljati materijal za baterije direktno sa izvora 9. Pisac Zoran Živković u emisiji Melihe Pravdić ’Sporovi u kulturi’ o kreativnom pisanju umetničke proze i djavoljem advokatu 10. Samsungov SSD sa kapacitetom od 30TB 11. Markusov svet... Zašto inteligencija ne može da se popravi obrazovanjem - odgovor jednog informatičara 12. Google uklonio dugme View Image, ali rešenje već postoji! 13. Dejan Ristanović... Ko ne plati na mostu, plati na ćupriji 14. Sve što je potrebno znati o putovanju avionom... Pogled iz aviona može da bude nezaboravan.

Ilustracija: Kao što su mnogi sigurni da je Zemlja ravna odavde do Kosova, a možda i do kraja sveta, da je osvajanje Meseca holivudski lažnjak i da je vakcinacija opasna za svu decu stariju od nula dana, tako su ubeđeni da baš nas, Srbe, truju sa tih visina ispuštajući otrovnu hemiju.Ja obično kažem: “Aha, u pravu ste. Mi piloti imamo na desnoj strani instrumentalne table jedno crveno dugme na kojem piše Chemtrails, pa ga povremeno pritisnemo...” /klik za nastavak priče/

Na multimedijalnom portalu Prvi Prvi Na Skali možete slušati punu, dakle, i muzički neosakaćenu verziju ZAIRA, u originalnom kvalitetu s kojim stiže i na programe radio-stanica koje ga preuzimaju!

Zoran Modli 

LISTA PESAMA: 1. Mavericks - Back In Your Arms Again (2013) 2. Robbie Williams - Antmusic (Adam and The Ants cover)(2001) 3. Roots Manuva - Do nah bodda mi (2008) 4. Laibach - In the army now 5. Moby - The Stars (rave remix) (2008) 6. Battles - Atlas (radio edit) (2007) 7. Steve Wynn - A dazzling display (1992) 8. Phil Campbell - No Love Songs (2008)

PRVI PRVI NA SKALI Zoran Modli ZAIR 2017

Napomena slušaocima "Zakona akcije i reakcije" koji su emisiju pratili na programu Studija B: više ga nema na ovom radiju.

Prvi "free radio" u ovom delu Evrope, Studio B, započeo je emitovanje 1. aprila 1970, započevši i revoluciju u načinu prezentovanja govornog i muzičkog programa na ex-YU prostorima. Institucionalizovao je profesiju radijskog DJ-a, sa Zoranom Modlijem kao stegonošom tog stila. Tačno 44 godine kasnije, pojavio se ponovo na radiju koji ga je proslavio, ovog puta sa emisijom "Zakon akcije i reakcije", na poziv Aleksandra Timofejeva, direktora RTV Studija B. ZAIR je na StB radiju od 13. aprila 2014. godine. Poslednji put je emitovan 12. decembra 2015, kada je skinut s programa odlukom novih vlasnika, nezadovoljnih Modlijevim Fejsbuk protestom zbog razaranja tradicionalnog muzičkog formata radija.

MODLI U MEDIJIMA

Moja privatna rok istorija

Prvi deoDrugi deo

ZORAN MODLI/ZAIR SAJT, FB STRANA/GRUPAJUTJUB, GUGL + 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar