Prvi Prvi na Skali
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement
 • Advertisement

 
 

Podrška PPNS

31.12.2018

Podrži portal Prviprvinaskali.com

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/trazi-se-biljana-djoric.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://tijana.rs/ https://www.nestalisrbija.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Poštovani posetioci,

Multimedijalni portal Prviprvinaskali.com je pokrenut 31. maja 2014. godine pod sloganom - Stranica koja se čuje. Sinergija saradnika tima PPNS, pouzdanih izvora i vernih posetilaca, izgradila je poverenje sugrađana - Kragujevčana, sunarodnika - građana Srbije, ali i brojnih korisnika iz regiona i sveta. Rezultat takvog odnosa je gotovo milion pregledanih strana tokom organskih poseta za tri godine postojanja portala. 

Teme koje su od nastanka privlačile najveću pažnju su događaji u Kragujevcu (prvenstveno kultura i sport, kao i brojne akcije), genetički modifikovani organizmi i stavovi stručnih saradnika portala o GMO (portal je za rad o GMO stekao nagradu za novinarstvo u oblasti zaštite životne sredine), kao i saveti nutricionista, farmaceuta, fizioterapeuta, veterinata, sadržaji za decu i roditelje, zaštita potrošača, ekologija... Posete su izazivale i kultne radijske emisije, vesti o rokenerolu, e-galerija sa umetničkim radovima i fotografijama, ali i apeli za ispoljavanje sugrađanske solidarnosti... (o sadržajima portala, kao i nastanku - detaljnije). 

Sve te teme imaće i dalje svoj prostor na portalu, a obrađivaće se i nove oblasti.

U narednom periodu, uprkos nepovoljnim ekonomskim prilikama, još većim entuzijazmom nastaviće se razvoj ovog samostalnog medijskog poduhvata slobodnog novinara, angažovanog u medijima od 1993. godine.

Ličnim izdvajanjima pokretača i podrškom porodice i prijatelja, portal je očuvao uređivačku i finansijsku samostalnost i iz meseca u mesec uvećavao broj objavljenih, a onda i posećenih stranica.

Ukoliko želite da podržite dalji rad i samostalnost portala Prviprvinaskali.com, možete da postanete donator, priložnik, poklonodavac (za kontakt: info@prviprvinaskali.com). 

Unapred zahvalan,

Dejan Milošević,
pokretač i urednik portala
PRVI PRVI NA SKALI
FB STRANATVITER, JUTJUB, GUGL +


PROMOTIVNI VIDEO (2015)

STATISTIKA POSETA PORTALA
31. 5. 2014. - 19. 7. 2017.

 • Korisnika: 462.014
 • Sesija: 648.563
 • Prikaza stranica: 949.470
 • Zemalja: 178
 • Gradova: 5.000


Kragujevački (mada ga treba posmatrati mnogo šire) portal Prvi Prvi Na Skali predstavlja jedinstven konglomerat više medija, a među njima, na moju radost, dominira radio. Iza ovog ogromnog poduhvata, ogromnog kako po sadržaju, tako i po načinu prezentacije, stoje "krv, znoj i suze" mog kolege Dejana Miloševića, koji je, pokrenuvši ga pre godinu dana, odlučio da ide na sve ili ništa! Za sada je materijalno na "pozitivnoj nuli" (entuzijazam i kreativnost teško je naplatiti), ali je zato moralno pobedio na više koloseka - što je pokazalo i obeležavanje prvog rođendana ovog portala u Gradskoj biblioteci Kragujevca, pred blagonaklonom publikom, opštinskim i medijskim zvaničnicima. O tome u emisiji, a o PPNS portalu - na PPNS portalu! 

Zoran Modli, 13. jun 2015.

 
PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (2)


 1. Umesto komentara imam pitanje: imate e-mail i mogu li ga dobiti?


 2. Odgovor na komentar:

  RADMILO RISTIĆ04.01.2016
  Umesto komentara imam pitanje: imate e-mail i mogu li ga dobiti? 3. Odgovor na komentar:

  Snežana Tijanić17.05.2016
  Samo napred,
Dodaj komentar