’’Voša’’ i drugi put nadigrana

’’Voša’’ i drugi put nadigrana

KKK Radnički porazio je Vojvodinu i na svom terenu 97:91 (20:18, 23:24, 29:29, 25:20), u 18. kolu Juniorske lige Srbije.

Obe ekipe sada imaju učinak 8-10, ali su Kragujevčani uzajamno uspešniji, s obzirom da su trijumfovali i u Novom Sadu 84:76.

Trideset minuta vodila se rovovska borba u sali Politehničke škole, a rezultat je bio u egalu. Odlučujućih deset minuta gosti bolje otvaraju, pa u 33. minutu vode 79:74. Usledili su ključni minutu za konačan ishod. Četa Darka Brajkovića poenima Nikolića i Tomaševića (trojka) dolazi do izjednačenja i nastavlja da niže poene za pobedonosnu seriju 15:0. Poslednja tri minuta Novosađani su iskoristili tek da budu časno poraženi od Šumadinaca, drugi put ove sezone.

Najkorisniji igrač utakmice bio je Tomašević - indeks 32, ujedno i najefikasniji sa 25 poena (trojke 4/9), uz devet skokova i tri asistencije.

- Želim da pohvalim svoje momke na veoma dobroj partiji. Ovo je vrlo važna pobeda za nas u borbu za sedmo mesto. Ušli smo u utakmicu sa velikom željom za pobedom. Prvo poluvreme smo zatvorili sa minimalnom prednošću od poen razlike. U drugo poluvreme smo ušli odlično i u odbrani i u napadu, pogodili smo bitne šuteve koji su i prelomili ovu utakmicu. Čestitao bih i momcima iz Vojvodine na fer i korektnoj igri, izjavio je Tomašević za klupski sajt.

Po efikasnosti, MVP-a su sledili: kapiten Ristić - 21 poen (uz devet skokova i sedam asistencija), Popović - 18, Zindović - 12 (i čak 14 skokova), Glišović - 11, kao dvocifreni strelci. Poentirali su još Nikolić - osam i Zorbas - dva poena.

U Vojvodini najviše poena postigao je trio: Krtinić - 24, Birovljev - 23, Kovačević - 20.

- Odigrali smo dobru utakmicu svih 40 minuta. I pored sporijeg ulaska u meč, brzo smo konsolidovali svoje redove i igrali utakmicu koja nam je odgovarala. Činjenica da je ekipa preumorna usled velikog broja utakmica i putovanja, još više daje na značaju ovoj pobedi, na čemu im od srca čestitam. Igrali smo timski kada je bilo najteže, i to je definitivno prelomilo meč. Čestitam i protivničkoj ekipi na odličnoj utakmici i zalaganju, pre svega. Okrećemo se pripremama za sledeći duel. Biće nam prioritet da zaštitimo reket, pa ćemo na tome i da radimo u narednom periodu, poručio je trener KKK Radnički Darko Brajković.

U 19. kolu KKK Radnički je gost trećeplasirane ekipe Mega Bemaksa u subotu 1. aprila, a sledeći meč u Kragujevcu je protiv Partizana 8. aprila. 

Foto: Arhiva KKK Radnički
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html