SPD Radnički: Vesti, 2. 6. 2020.

SPD Radnički: Vesti, 2. 6. 2020.

FILIP JANKOVIĆ PRODUŽIO VERNOST RADNIČKOM

Jedan od najzapaženijih igrača Radničkog u sada već završenoj sezoni, Filip Janković, produžio je ugovor sa klubom, pa će biti uzdanica Kragujevčana i u narednoj sezoni.

Janković je ponikao u Partizanu sa kojim je osvojio tri duple krune, a posle jednogodišnje epizode u italijanskoj Kataniji, prošlog leta stigao je u Kragujevac. Za Radnički je odigrao 21 utakmicu i postigao 34 gola, a osvajanju Kupa Srbije i Regionalne A2 lige doprineo je i brojnim asistencijama i odličnim partijama u defanzivi. Posebno će biti upamćen po partiji u finalu Kupa Srbije u kojoj je sa tri pogotka bio najefikasniji u pobedničkom timu, kao i golu preko celog terena uz zvuk sirene za pobedu na gostovanju Primorju u Rijeci.

– Produžetak ugovora bio je čista formalnost, jer sam prezadovoljan atmosferom u klubu, saigračima, trenerom, stručnim štabom i kompletnim stanjem u Kragujevcu. Ova sezona je za mene bila dosta bolja od prošle koju sam proveo u Italiji. Podigrao sam se igrački i mislim da sam dosta napredovao. Sjajno treniramo, atmosfera je radna i svi u ekipi, zajedno sa trenerima, trude se da sve to što bolje izgleda, rekao je Janković.

On je dodao da ostaje žal za prekidom Super lige, jer smatra da je Radnički mogao i do šampionskog pehara.

– Ostaje mali gorak ukus u ustima što se nije nastavilo ovo prvenstvo, jer smo bili u dobrom ritmu nakon ulaska u A1 ligu. Tu su bile neke stvari na koje nismo mogli da utičemo, ali šta je tu je, nastavljamo sa dobrim radom i pripremama za sledeću sezonu, zaključio je Janković.

ZATVORENI BAZEN PONOVO NA RASPOLAGANJU KRAGUJEVČANIMA

Nakon dvoipomesečne pauze prouzrokovane epidemijom virusa kovid-19, zatvoreni bazen Sportskog privrednog društva Radnički od srede, 3. juna, ponovo će biti na raspolaganju svim svojim korisnicima.

Prema rečima Gorana Markovića, pomoćnika direktora za infrastrukturu SPD Radnički, protekla pauza iskorišćena je za dodatno uređenje enterijera, a poseban akcenat stavljen je na mere dezinfekcije, kako bi se zaštitilo zdravlje kupača.

Pored dodatnih radova na svlačionicama, postavljeno je nekoliko dezobarijera, a sve u cilju zaštite zdravlja naših korisnika. Prema preporukama Ministarstva omladine i sporta, trenutno je dozvoljeno prisustvo do 100 ljudi u zatvorenom prostoru, ali postoje indicije da će se taj broj uskoro povećati. Što se tiče distance između kupača u samom bazenu, ona ne bi trebala da bude manja od 1,5 metra, napominje Marković.

Vest o otvaranju bazena najviše je obradovala članove brojnih kragujevačkih plivačkih klubova, koji će od sutra ponovo moći da se vrate treninzima. Desetak dana ranije u vodu su uskočili vaterpolisti Radničkog, koji se još uvek potajno nadaju da bi odluka o prekidu takmičarske sezone mogla da bude preinačena.

Veliki broj Kragujevčana sigurno interesuje i početak rada otvorenih bazena, koji već godinama važe za omiljenu destinaciju, naročito među našim mlađim sugrađanima. Zvaničan početak kupališne sezone na otvorenim bazenima predviđen je za 15. jul, ali će kapije omiljenog plivališta svih Kragujevčana biti otvorene već za vikend, 13. i 14. jula, kada će korišćenje bazena biti besplatno za sve posetioce.

Nažalost, situacija sa virusom kovid-19 poremetila je planove o rekonstrukciji dela otvorenih bazena, ali se njihova realizacija planira odmah po okončanju kupališne sezone.

Planirana je zamena kompletnog platoa oko bazena, što je zaista veliki poduhvat, gde bi radovi trajali više od dva meseca. Zbog situacije sa virusom kovid-19 nismo bili u mogućnosti da te radove realizujemo uoči početka kupališne sezone, tako da smo sve odgodili za septembar ili eventualno početak naredne godine, otkriva Marković.

Ono što će obradovati sve korisnike zatvorenog i otvorenog bazena jeste da cena ulaznica i za novu kupališnu sezonu ostaje ista – 200 dinara, s tim što će se za sve one koji su u jeku epidemije kovida-19 bili radno angažovani obezbediti određene povlastice.

Od kupača se očekuje da poštuju propisane mere zaštite i ponašaju se savesno i odgovorno u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u zemlji. 

SPD RADNIČKI

PRVI PRVI NA SKALI Kragujevac SPD Radnicki logotip

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020



STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html