Rukometni tromeč u Jezeru

Rukometni tromeč u Jezeru

Rukometni praznik u režiji RK Radnički 1964. očekuje ljubitelje rukometa, i sporta uopšte, u hali Jezero u nedelju 5. novembra.

Sve tri takmičarske selekcije kluba odigraće svoje prvenstvene susrete. To će ovaj dan da učini jedinstvenim u rukometnoj istoriji grada, priuštiće pravu spotsku poslasticu u šumadijskoj prestonici.

Centralni događaj dana je susret 6. kola Super B lige u kojoj će domaći rukometaši dočekati starog rivala ekipu Lokomotive iz Lapova.

- Posle dva vezana poraza i pauze od dve nedelje, ekipa je iskoristila taj period da se odmori i pripremi, poradi na fizičkom, psihičkom i tehničkom planu. Smatram da smo spremni za predstojeće utakmice, a prva je sa Lokomotivom, protivnikom sa kojim smo i prošle sezone igrali u nižem rangu, ekipa koju dobro poznajemo. Znamo njihove prednosti i mane, tako da ćemo se potruditi da našu taktičku zamisao sprovedemo u delo. Verujem da ćemo na kraju izaći kao pobednici, a to će sigurno lakše biti uz podršku što većeg broja publike. Ovom prilikom pozivam sve ljubitelje rukometa da dođu, pruže podršku i uživaju u igri svoga tima. Ovo će biti pravi šumadijski derbi, jasan je levokrilni igrač Radničkog Aleksandar Ilić.

Početak utakmice je zakazan za 18 časova.

U predigri ovog meča B tim Radničkog će odigrati susret sa ekipom Novog Pazara 2 u 5. kolu Druge lige-Kopaonik.

- Posle tri neočekivana, vezana poraza pobedili smo na strani ekipu Lapova 2. Očekujem da je došlo vreme da se veliki napori koje smo uložili na treninzima konačno isplate i da smo krenuli u seriju pobeda koju ćemo, nadam se, preko Novog Pazara nastaviti i protiv Mokre Gore i Karađorđa. Tako bismo uspeli da budemo u prve tri ekipe koje će se boriti za plej of, poručuje kapiten Veljko Stefanović.

Početak meča je u 16 časova.

Tačku na nedeljni spektakl staviće ženska ekipa Radničkog 1964 koja će ukrstiti koplja sa uvek neugodnom ekipom Čačka u 6. kolu Prve lige Zapad.

- Nakon pobede u Aleksandrovcu protiv Župe i osvojena 2 boda,samopouzdanje nam se vratilo. Od samog početka smo krenule ozbiljno kao što ćemo krenuti i protiv ekipe Čačka. Moramo dati 100 % svojih mogućnosti ako želimo nove bodove. Naravno,verujem u devojke i ekipu jer se pripremamo i naporno treniramo. Spremne smo za ovaj meč i svoj trud ćemo dokazati u nedelju-jasna je srednji bek Marta Begović.

Početak ovog meča je zakazan za 20 časova i 30 minuta.



LOPTE U ŠKOLE

Škola rukometa koja egzistira u oviru RU Radnički 1964 nastavlja rad na omasovljavanju našeg trofejneg, olimpijskog sporta u cilju približavanja čari ove igre školskoj deci na teritoriji Kragujevca. U sklopu tog zadatka, treneri mlađih selekcija na čelu sa direktorom omladinske škole Draganom Študerom započeli su akciju, popularno nazvanu - LOPTE U ŠKOLE.

- Posetili smo osnovne škole sa kojima već imamo saradnju i uručili im po nekoliko lopti koje smo dobili u vidu donacije Rukometnog saveza Srbije, a iste će biti od velike pomoći u obavljanju nastave i približavanju rukometa deci. Naišli smo na topao prijem direktora i profesora fizičkog vaspitanja sa kojima smo dogovorili i proširenje saradnje. Napravili smo plan o organizovanju školskih međuodeljenskih takmičenja, tako da rukomet bude više prisutan u nastavi nego što je bio do sada, poručio je agilni Študer.

U sklopu posete lopte su uručene školama: Dragiša Luković Španac, Dragiša Mihailović, Mirko Jovanović, Sveti Sava i Jovan Popović.

Ovo je samo početak akcije, a cilj je da se uključe sve osnovne škole na teritoriji Kragujevca. 

REZULTATI I TABELE

RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUBSAJT LIGE

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html