Radnički protiv Planinke za prvenac u 2018.

Radnički protiv Planinke za prvenac u 2018.



Rukometaši Radničkog 1964 posle dva nesrećna poraza dočekuju u hali Jezero Planinku iz Kuršumlije u subotu 10. marta od 17 časova i 30 minuta, u 14. kolu Super B lige, grupa Istok-Zapad.

- Pravo je vreme da se zabeleži prva pobeda u dugom delu sezone. Promenom trenera promenjen je i naš sistem igre. Čvrstom igrom u odbrani, brzom tranzicijom iz defanzive u ofanzivu i napadom sa puno golova, pokušaćemo da pariramo protivniku. Ekipa Kuršumlije u svom sastavu ima veliki broj iskusnih igrača koji igraju izuzetno čvrst rukomet. Ne smemo da im dozvolimo da diktiraju tempo, već da nametnemo svoj stil igre i mislim da neće biti problema. Fortuna nam je okrenula leđa u prethodna dva kola i nadam se da ćemo uz pomoć naših navijača i domaćeg terena ovog puta izaći kao pobednici. Očekujem prve bodove u drugom delu sezone i povratak u pobednički ritam, izjavio je Vladimir Dobrosavljević, ubojito levo krilo Radničkog 1964.

U jesenjem delu prvenstva rivali su podelili bodove (25:25).

U prethodnom kolu Radnički je doživeo nesrećan poraz na vrućem terenu Dubočice, poražen je minimalno 24:23 (13:16).

Početak utakmice u Leskovcu pripao je domaćinu koji je sigurnom igrom održavao prednosti sve do 20. minuta kada Radnički dolazi do izjednačenja (8:8). Od tog trenutka gosti preuzimaju inicijativu, prelaze u vođstvo koje u tri navrata doseže do tri gola prednosti i sa tom razlikom se odlazi na odmor (13:16).

Drugi deo utakmice, karakterističan po znatno manjoj efikasnosti aktera, protekao je u nastojanju igrača Dubočice da se rezultatski približe Kragujevčanima, koji su odolevali sve do 45. minuta i izjednačenja 20:20. Osokoljeni domaćini prelaze u vođstvo koje održavaju sve do kraja. Prava drama na terenu viđena je u poslednjim trenucima utakmice. Dubočica ulazi u poslednji minut sa prednošću od dva gola, ali Radenović pogotkom smanjuje na gol razlike. Domaćini ne koriste napad, Kragujevčani u kontri iznuđuju sedmerac koji Stanojev ne koristi i tako gosti ne dolaze do, čini se, zaslužene podele plena.

U redovima domaćina najefikasniji su bili Marinković sa 7 i Radivojević sa 6 pogodaka, a kod Kragujevčana Radenović sa 6 i Stanojev i Janićijević sa 4 postignuta gola.

I u prvom susretu drugog dela sezone Šumadinci su gostovali i takođe su tesno poraženi - Bela Palanka je trijumfovala 25:24.

Utakmica protiv Planinke je debi trenera Radosavljevića pred kragujevačkom publikom koji je mušku selekciju preuzeo krajem februara.

REZULTATI I TABELE 

RK RADNIČKI 1964 SAJTFB STRANAJUTJUBSAJT LIGE 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html