Radnički 1964 jedini neporažen u tri kola

Radnički 1964 jedini neporažen u tri kola

Rukometaški Radničkog 1964. nastavljaju sa nizanjem pobeda, i u trećem susretu Prve lige-Zapad su nadigrali rivala, ovoga puta Goč 27:25 (13:13) u odloženoj utakmici prvog kola koja je odigrana u Vrnjačkoj Banji.

Ovoga puta, kao golgeteri, pobedi su ponajviše doprineli Sretenović i Stošić sa po šest pogodaka, Stanojev je ubeležio četiri, a Milosavljević i Stevanović po tri. Pogađali su još: Poskurica - dva, Blagojević, Ilić i Radenović - po jedan. Bilo je to dovoljno za treći trijumf kojim se kragujevačka ekipa već odvojila na tabeli kao jedina nepobediva, sa skorom 3-0, a za njoj je pet ekipa sa pobedom manje.

Trener Radničkog Dragan Študer za portal PPNS kaže da je verovao u izabranike, ali da su dva gostovanja bila znatno teža od očekivanja, što bodovima daje posebnu težinu.

- Teško smo izvojevali bodove u u Vrnjačkoj Banji. Bila je to veoma oštra igra, domaćin nije birao sredstva da pobedi, ali smo uspeli da prevedemo tas na svoju stranu. Sve smo uigraniji, što već rezultira liderskom pozicijom na tabeli. Nadam se da će naši sugrađani to da prepoznaju i dođu u Jezero da podrže ove momke, već u petak kada nam gostuju komšije iz Lapova. Biće to derbi kola.

U redovnom četvrtom kolu Radnički u Jezeru dočekuje Lokomotivu iz Lapova. Utakmica se igra u petak 14. oktobra od 19 časova.

PRVI PRVI NA SKALI RK Radnicki 1964-Lokomotiva najava

RASPORED

RK RADNIČKI 1964 SAJT LIGEFB PROFIL 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html