Prvi festival odbojke ’Kragujevac 2016’

Prvi festival odbojke ’Kragujevac 2016’

Prvi festival odbojke "Kragujevac 2016" za devojčice (godište 2003 i mlađe) biće održan u hali Jezero u nedelju 15. maja od 9 časova.

Festival je turnirskog karaktera, oko 20 ekipa boriće za medalje i pehare, a organizatori iz ŽOK Radnički najavljuju dolazak takmičara iz Čačka, Vrnjačke Banje, Jagodine..., uz desetak ekipa iz Kragujevca. Prijave se primaju do ponedeljka 9. maja.

Pokrovitelj festivala je grad Kragujevac koji je omogućio korišćenje hale Jezero, kako bi takmičenje bilo što boljeg kvaliteta.

Iz ŽOK Radnički poručuju da je organizovanje Festivala odbojke samo deo intenzivnih aktivnosti sa ciljem da ovaj klub bude predstavnik grada u svim takmičarskim selekcijama. U toku je formiranje nove škola za početnike na više lokacija u gradu, a plan je da Radnički postane lider u ženskoj odbojci kao što je bio u muškoj konkurenciji.

O novostima vezanim za novu sezonu uskoro detaljnije na portalu PPNS... 

ŽOK RADNIČKI FB STRANA

Tribina mali baner 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html