Milutin Stefanović iz duše - za Prviprvinaskali.com (AUDIO)

Milutin Stefanović iz duše - za Prviprvinaskali.com (AUDIO)

STEFANOVIĆU ZLATO NA SVETSKOM KUPU U GABALI I SVETSKI REKORD
MILUTIN I ANDREA OSTAJU SUVERENI EVROPE!


Povodom osvajanja zlatne medalje i postizanja svetskog rekorda u disciplini vazdušna puška na Svetskom kupu u Gabali (Azerbejdžan), održanom od 7. do 14. juna ove godine, srpski reprezentativac Milutin Stefanović i Streljački klub "Čika Mata" priredili su koktel u Kragujevcu kojem su prisustvovali, pored ostalih, i predstavnici Streljačkog saveza Srbije. Među prisutnima je bila i Andrea Arsović koja je sa Stefanovićem činila srpski tandem koji je osvojio srebrnu medalju u takmičenju mikseva vazdušnom puškom u Gabali. Bolja je bila samo Rusija (u meč za prvo mestu 7:4 u poenima po serijama).

Međunarodni olimpijski komitet je promenio olimpijski streljački program, pa će ubuduće biti uključeni, pored ostalog, upravo miksevi vazdušnom puškom.

- Već tri godine imamo dominaciju u našoj disciplini u Evropi, a sad smo nastavili taj kontinuitet i na Svetskom kupu. Verujem u naš tim i da možemo da dođemo do još većeg uspeha, a cilj su nam Olimpijske igre u Tokiju, poručila je Arsović u Kragujevcu.

Stefanović je izjednačio svetski rekord finala u Gabali (250,9) čime je zaslužio zlatno odličje.

- Ovaj svetski rekord je možda kruna moje dosadašnje karijere, ali mislim da će da bude još puno uspeha. Ono na šta sam posebno ponosan je taj miks duel. Andrea i ja smo prvi u istoriji ovog sporta koji su nastupali za Srbiju. To činimo jako uspešno, tri puta smo prvaci Evrope. Ubuduće to će biti olimpijska disciplina. Daćemo sve od sebe da na narednim takmičenjima dođemo opet do najsjajnijih odličja.

Nakon kratkog odmora, Stefanović i Arsović nastavljaju sa pripremama za Evropsko prvenstvo malokalibarskim oružjem čiji će domaćin biti grad Baku u Azerbejdžanu od 21. do 29. jula.

GALERIJA PPNS

MILUTIN STEFANOVIĆ ZA PRVIPRVINASKALI.COM

O EMOCIJAMA



O ISKUŠENJIMA



O DOBITI U KARIJERI



O MIKSU SA ANDREOM



O PREDAHU I KALENDARU TAKMIČENJA



O INTERESOVANJU ĆERKICE


Razgovarao: Dejan Milošević
Foto: Zoran Petrović 


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

ARHIVA PPNS

DREN

ROKENROLER

RADION

MIHAJLO PUPIN

ARČIBALD RAJS

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html