Mileševac nadigran posle 45 minuta

Mileševac nadigran posle 45 minuta

KKK Radnički osvojio je bodove u Prijepolju tako što je nadigrao Mileševac nakon produžetka - 93:90 (20:21, 19:22, 20:22, 23:17, 11:8), u utakmici 23. kola Prve lige-Zapad.

Kragujevčani su trenutno trećeplasirana ekipa sa učinkom 18-5, iza vodećeg Klika (20-3) i Novog Pazara (19-4), dok je četvrti Zlatar (17-5) sa utakmicom manje.

Mileševac je uglavnom dobrom realizacijom spolja rešio prvo poluvremu u svoju korist 43:39, za dva poena je uvećao prednost posle 30 minuta - 65:59, ali je tada posustao. Uporni Šumadinci preuzimaju inicijativu u završnih deset minuta, osvajaju četvrtinu 23:17, čime su izborili produžetak, a rezultat posle 40 minuta bio je 82:82. U pet minuta produžetka jedan posed lopte bio je dovoljan da KKK Radnički da ubeleži 18. trijumf u sezoni.

Najefikasniji strelac Kragujevčana bio je Arnaut sa 22 poena, tik uz njega bio je kapiten Šamanović - 21, a dvocifren učinak imali su još: Milosavljević - 16, Popović - 13 i Nikolić - 12. Za bodove su pogađali i: Ristić - četiri, Vasilić - tri, Stevanovic - dva.

- Kakvu smo utakmicu očekivali, takvu smo i igrali. Još jednom su pokazali da na svom parketu prikazuju daleko bolju košarku, nego na strani. U prilog tome ide i činjenica da smo uz Železničar i Novi Pazar jedini uspeli da odnesemo bodove iz Prijepolja, što nije pošlo za rukom vodećoj  ekipi Klika. Jedna tvrda utakmica sa dosta kalkulacija na obe strane. Bili su izuzetno šuterski raspoloženi, i sporija rotacija u odbrani im je dozvoljavala "otvorene" šuteve. Mi smo uspeli da se konsolidujemo, naročito u drugom poluvremenu, i da nametnemo naš ritam. Na kraju smo možda mogli da dobijemo i u regularnom toku, ali sve je to košarka. Mislim da smo zasluženo pobedili, i na tome čestitam momcima. Čestitao bih i protivničkoj ekipi na jednoj zaista dobroj utakmici, proanalizirao je utakmicu za klupski sajt trener Darko Brajković.

U 24. kolu KKK Radnički je domaćin, u goste dolazi Prva petoletka, a utakmica se igra u hali Jezero u subotu 1. aprila od 19 časova. 

Foto: Arhiva KKK Radnički/Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html