KKK Radnički još sa Crnokosom u 2016.

KKK Radnički još sa Crnokosom u 2016.

KKK Radnički igra poslednju utakmicu u 2016. godini protiv Crnokose, a zakazana je za petak 16. decembar od 20 časova, u okviru 12. kola Druge lige-Zapad.

Domaćin je apsolutni favorit, trenutni je lider lige sa učinkom 10-2 (sa utakmicom više), dok su gosti na desetom mestu sa negativnim skorom 3-8.

Crnokosa ima skroman učinak od tri pobede, ali je dve izborila u gostima - pobedila je Šabac 92:84 i Ub 95:85, dok je kod kuće bila bolja samo od Poleta 91:82. Bez obzira na stanje na tabeli, Kosjerićani su sa iskustvom i iz Superlige Srbije, pa su u Radničkom s punim oprezom ušli u pripremu za ovaj susret.

Na početku najave kola, ocenu partija Crnokose u ovoj sezoni iznosi kapiten Kragujevčana Marko Šamanović.

Šamanović: Crnokosa je ove godine sa puno problema, što se tiče igračkog kadra. To za posledicu ima negativniji skor. Ali, to je klub koji ima superligaško iskustvo i mi pristupamo krajnje obazrivo ovom meču. Jesmo u prednosti i na tabeli i zbog samog Jezera, međutim, imamo samo jedan dan odmora posle vrlo teškog gostovanja u Novom Pazaru, što je razlog više da gostima nikako ne dopustimo da igraju kako su naumili.

Sa deset pobeda, KKK Radnički je trenutno lider prvenstva, ispred Novog Pazara koga je pretekao i Zlatara koji ima utakmicu manje. Kapiten analizira i polusezonu svoje ekipe.

Šamanović: Polusezona našeg kluba je više nego uspešna, pogotovo sa ovom pobedom nad Novim Pazarom. Savladali smo direktnog rivala za ulazak u viši rang. Naša polusezona bi bila još uspešnija da nismo imali problema sa povredama i odsustvom nama bitnih igrača. Sve to ostaje samo ružna prošlost, sada je sve kako treba, saigrači su zdravi, a igramo sve lepšu i zanimljiviju košarku. Pobede su tu da se nastavi niz kojim vodimo KKK Radnički u sledeći viši rang. Iz opšte amtosfere u kojoj radimo uveren sam da ćemo uskoro igrati elitnu košarku, što naši sugrađani željno iščekuju.

Da se kraj takmičenja u ovoj godini priredi na pravi način, bitnu ulogu treba da odigra i publika. Najavu kola kapiten završava pozivom sugrađanima.

Šamanović: Pozvao bih publiku da se trijumfalno oprostimo od 2016. godine koja je nama kao klubu bila više nego uspešne. Gost je kao i svaki prethodni za poštovanje, ali naš je cilj da odbranimo Jezero, a voleli bismo da to učinimo uz što masovniju podršku sa tribina. Ističem još jednom, dosta smo iscrpljeni takmičarskim kalendarom, uz to imamo imerativ pobede, za razliku od našeg rasterećenog gosta. Ipak, ne sumnjam u svoje saigrače, znam da će svako da pruži maksimum, a uz naše navijače uspećemo da održimo pobednički niz u kojem smo. 

Posle ove utakmice sledi pauza u prvenstvu do 14. januara. KKK Radnički tada gostuje Ubu, a potom i Studentu 21. januara. Prvi meč u Kragujevcu u 2017. godini je 28. januara protiv Zlatara, za sada najljućeg konkurenta u borbi za titulu. 

U međuvremenu, KKK Radnički i Politehnička škola odigraće revijalnu, humanitarnu utakmicu za izlečenje Stefana Jovanovića, a specijalni učesnici ovog događaja biće kragujevački "Španci" Nikola Lončar i Jelena Milovanović (detaljnije).

Plakat: Zoran Đorđević
Dejan Milošević  

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html