KKK Radnički dočekuje Zlatibor

KKK Radnički dočekuje Zlatibor

Pripremajući se za debitovanje u KLS, KKK Radnički je zakazao narednu kontrolnu utakmicu - gost u hali Jezero biće KK Zlatibor iz Čajetine u subotu 7. oktobra od 17 časova.

Čajetinci dolaze u Kragujevac posle pripremnih utakmica u Tivtu gde su najpre poraženi od istoimene ekipe, a potom su pobedili sastav iz Ulcinja.

Kragujevčani su svoj novi sastav koji predvodi trener Zoran Todorović predstavili domaćoj publici protiv Spartaka iz Sankt Peterburga koji su savladali 79:71 u prvoj pripremnoj utakmici. Nakon toga, porazili su i Ibar iz Rožaja 91:54.

Posredstvom klupskog sajta, poziv sugrađanima za ovu kontrolnu utakmicu uputio je jedan od organizatora igre Đorđe Milosavljević.

Milosavljević: Igramo protiv ekipe Zlatibora iz Čajetine koja je isto učesnik KLS. To je veoma ozbiljan klub iz mesta sa bogatom košarkaškom tradicijom. Dobra košarka je zagarantovana za vikend. Pozivam sve prijatelje kluba, sve ljubitelje košarke da nam se pridruže u subotu popodne. Uz maksimalan trud na parketu, vreme je da i na tribinama obnovimo onu atmosferu koja nas krasi, da u njoj ostvarimo još jednu pobedu kojom bismo ojačali samopouzdanje pred zvanični početak lige koji nas čeka 14. oktobra.

Ova dva sastava nadmetaće se u novoj sezoni kao članovi KLS. Po trenutnom rasporedu, KKK Radnički i KK Zlatibor zatvoriće polusezonu 23. decembra u Kragujevcu, odnosno sezonu 7. aprila u Čajetini.

Početak sezone planiran je za narednu subotu.


KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html