Dupli program rukometaša za vikend

Dupli program rukometaša za vikend

Rukometaši Radničkog 1964, kao vodeća ekipa Prve lige-Zapad, dočekuju Trepču u hali Jezero u nedelju 26. marta od 16 časova i 30 minuta.

Kragujevčani su posle 13 odigrani kola jedina neporažena ekipa. Rešenost da sačuvaju taj status do kraja sezone i tako se domognu srpske rukometne elite, posredstvom portala PPNS prenosi trener Dragan Študer.

- Posle teškog gostovanja u Župi, dolazi nam mlada ekipa Trepče. Mobilisali smo sve snage da nastavimo pobednički niz, nema opuštanja do poslednjeg minuta. Svaka naredna utakmica nam je kvalifikaciona za Superligu. Zahvalio bih svima koji koji su uz nas tokom ove sezone i pozivam sve Kragujevčane da nam se pridruže i ostanu uz ove divne momke do kraja takmičenja za nove pobede i ulazak u viši rang koji ciljamo.

Ovog vikenda, na parket Jezera izlazi i Radnički 2 koji u subotu 25. marta od 14 časova i 30 minuta dočekuje Užice u 10. kolu Druge lige-Kopaonik. Kao šef stručnog štaba, Študer budno motri i na naraštaj koji se u klubu gaji da bi im bio poveren dres Radničkog

- Druga ekipa je sastavljena od kadeta i pionira koji igraju seniorsku ligu. To prvenstvo služi za sticanje neophodnog iskustva, filter je za nastupe u prvom timu. Već nekoliko momaka ozbiljno kuca na vrata prvog tima. Rezultat nije u prvom planu ove godine, ali s obzirom na kvalitet koji imamo sledeće ćemo se potruditi da napadnemo viši rang gde su utakmice jače, a time i napredak brži. 

Ulaz u halu Jezero biće slobodan za obe utakmice.

RASPORED PRVENSTVA

RK RADNIČKI 1964 SAJT LIGEFB PROFIL 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html