Borac pokazao klasu u Jezeru

Borac pokazao klasu u Jezeru



Čačanski Borac opravdao je status najbolje ekipe KLS i ABA 2 lige, u 23. kolu domaćeg prvenstva u Jezeru je porazio KKK Radnički 78:107 (13:29, 22:21, 26:29, 17:28).

Borac je 19. trijumfom u sezoni zadržao prvo mesto na tabeli KLS. Pošto je u ovom kolu poražena i Sloga na gostovanju Dunavu 87:74, Kraljevčani ostaju sa samom začelju (3-20), dok su Kragujevčani na poziciji iznad (4-19).

Šestorica dvocifrenih strelaca i ceo sastav među uspešnim realizatorima iz Čačka, spram trojice sa 10+ poena (od osmorice poentera) iz Kragujevca - odnos je snaga koji oslikava s kojim potencijalom su ekipe odmeravale snage ove, inače, lepe košarkaške večeri u Jezeru.

Očekivana superiornost gostiju demonstrirana je već u prvih deset minuta kada se odmaklo za 16 poena. Sam Đoković je postigao 13 poena (od toga tri trojke) koliko i ceo Radnički. U naredne dve deonice domaćin je uspostavio egal stanje na parketu, zaostatak je u jednom trenutku bio 12 poena (56:68) - vezanim trojkama vodećeg trija na parketu: Pavlovića, Milosavljevića i Jovanovića. Ipak, završni kvartal vratio je takmace na početno "podešavanje". Uspešan pohod ekipe Raška Bojić nije dovođen u pitanje, sa +17 u 30. minutu dospelo se do konačnih +29, a izabranici Bojana Kusmuka isprarirali su najbolje što su mogli u ovom trenutku, pred nešto manje od hiljadu posetilaca i uz organizovano navijanje.

INSERTI

Kao najkorisniji igrač utakmice i najefikasniji strelac domaće ekipe na kraju se izdvojio Pavlović sa indeksom 29 - 18 poena (dvojke 7/8), devet skokova, četiri asistencije. Od njegovih saigrača dvocifren saldo imali su još Kolmen - 17, Jovanović - 16, do su po osam ubeležili Milosavljević (iako povređen) i Beader (uz sedam skokova i osam asistencija).

U sastavu lidera KLS najistaknutiji je još jednom bio Đoković sa 23 poena, a kao dvocifreni poenteri sledili su ga: Čarapić - 17, Popović - 12, Pešaković i Todorović - po 11, Marinović - 10 poena.

STATISTIKA

IZJAVE AKTERA

  • Matija Popović, igrač KK Borac
  • Raško Bojić, trener KK Borac
  • Luka Tomašević, igrač  KKK Radnički
  • Bojan Kusmuk, trener KKK Radnički



U 24. kolu predstoji gostovanje OKK Beograd koji se nalazi na 12. mestu (8-15) i takođe je pretrpeo težak poraz kao gost Vršca - 92:55.

Poslednji duel u Jezeru biće 31. marta protiv Zlatibora, a sezona se završava u derbiju začelja, u Kraljevu protiv Sloge 7. aprila.

U pauzi između poluvremena, revijalnu košarku odigali su učenici osnovnih škola "Vuk Karadžić" i "Mirko Jovanović", a na kraju su im darivani poklon-paketi Rode, partnera KKK Radnički.

MULTIMEDIJA/FOTO

Foto: Zoran Đorđević
Dejan Milošević 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html