Beader ponovo u Kragujevcu - u dresu KKK Radnički

Beader ponovo u Kragujevcu - u dresu KKK Radnički

Nakon što je pojačao poziciju 4-5 angažovanjem Rajka Kljajevića, KKK Radnički je između dva kola KLS obezbedio još jednog iskusnog aduta, krilnog centra Petra Beadera sa kojim je ugovorena saradnja u započetoj sezoni.

Visok 205cm, sa dovoljno igračkog iskustva (1985), Beader će značajno da osnaži sastav koji vodi Zoran Todorović.

Pre KKK Radnički, Beader je bio angažovan u Kolubari. Takmičenje u kojem Kragujevčani debituju dobro poznaje. Pre boravka u Lazarevcu, dve sezone u KLS odigrao je kao član zemunske Mladosti, a u istom takmičenju je branio boje i kruševačkog Napretka, za koji je nastupa i u Balkanskoj ligi. Ima i internacionalno iskustvo, u sezoni 2009/2010 njegov klub bio je Eta Ingomis sa Kipra, a 2012/2013 bio je igrač Banske Bistrice iz Slovačke. Još ranije u karijeri je nosio dres ekipa Radnički-Zastava (Prva B liga), C. Zvezda (Serbia), Beopetrol.

NAJBOLJI POTEZ - 13. KOLO KLS 2016/2017

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Beovuk 72 plakat


 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB  

 

PRVI PRVI NA SKALI KKK Radnicki Nikola Loncar Poruka Kragujevcanima


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html