Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Događaji

26.11.2017

Politehnička: Likovna kolonija ’Gružanska jesen 2017’

Prvi Prvi na Skali
https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html https://www.facebook.com/JazzFestKragujevac/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Izložba radova sa likovne kolonije "Gružanska jesen" biće otvorena u galeriji Politehničke škole "VIŠe od galerije" u ponedeljak, 27. novembra u 18 časova.

Ova kolonija ima tradiciju dugu 22 godine. Svakog septembra okuplja novi saziv umetnika u nekom od živopisnih gružanskih sela. Učesnici ove kulturne manifestacije su slikari, vajari, ikonopisci iz Srbije i inostranstva.

Ovogodišnji saziv okupio je dvadeset umetnika iz zemlje i inostranstva, smeštenih u domaćinstvima koja se bave seokim turizmom na obali Gružanskog jezera. Ovogodišnja likovna kolonija je doživela osveženje jer je pored umetničke slike dobila i novi sadržaj kroz umetničku fotografiju. Posebna vrednost je učešće velikog broja mladih umetnika koji su doneli novi umetnički duh i energiju.

Radovi će biti izloženi u Politehničkoj do 23. decembra.

POLITEHNIČKA SAJT, FB STRANA 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar