Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

24.05.2017

Pošaljimo naše ultramaratonce na SP!

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Kao organizacija koja radi sa mladima u Srbiji, uvek smo tu da podržimo pozitivne i motivacione priče. Priča koja sledi za nas ima još veći značaj, jer je jedan od glavnih aktera, Marina Lazić, supruga učesnika konferencije "Privredni forum mladih 2017".

Marina se nedavno našla u centru pažnje i to sa dobrim razlogom. Sa bebom u stomaku Marina Lazić i njen prijatelj Jovica Spajić pretrčali su namibijsku pustinju kako bi pomogli osobama obolelim od plućne hipertenzije.

Međutim ovo nije jedina lepa vest. Marina i još četvoro naših reprezentativaca je ostvarilo normu za odlazak na Svetsko prvenstvo u ultramaratonu koje će se održati u Belfastu u Velikoj Britaniji, 1. i 2. jula 2017. godine. Tim koji se plasirao na prvenstvo čine: Marina Lazić, Mihal Sulja, Jovica Spajić, Željko Željkovic i Saša Gacik.

Atletski Savez Srbije nije u finansijskoj mogućnosti da podrži odlazak reprezentativaca na Svetsko prvenstvo, pa su potrebni sponzori ili donatori koji bi pokrili ukupne troškove ili deo troškova. Ukupni troškovi odlaska reprezentacije na Svetsko prvenstvo iznose 3.500€, od čega je do sada sakupljeno 850€.

Sponzori koji pokriju veći deo troškova biće vidljivo naznačeni na dresovima reprezentativaca, dok će ostali sponzori biti spomenuti u medijima i na društvenim mrežama.

Pozivamo sve kompanije i institucije da podrže ovu sjajnu inicijativu i pomognu našim reprezentativcima da ostvare svoj cilj!

Broj računa za uplate je: Mihal Sulja - 160-5800101033338-39 (Banca Intesa); adresa: Maršala Tita 31a, Kovačica

Kontakt: Marina Lazić ssagitariuss@gmail.com

Privredni forum mladih

OTVORENO PISMO


 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar