Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

30.06.2016

Leto za mlade u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Grad Kragujevac od 4. jula do 31. avgusta u saradnji sa ustanovama, organizacijama i udruženjima počinje sa realizacijom programa “Leto u mlade u gradu“, koje će biti ispunjeno sportskim, edukativnim, kreativnim i zabavnim sadržajima, najavio je na konferenciji za novinare Stefan Nikezić, pomoćnik gradonačelnika za unapređenje položaja mladih u lokalnoj samoupravi.

Tokom jula i avgusta meseca, deca uzrasta od pet do 15 godina, će na otvorenim bazenima Sportskog centra “Park“ svakog dana od 8 do 10 časova moći da idu u besplatnu školu plivanja. Zbog pretpostavke da će za školu plivanja biti najveće interesovanje utvrđeni su i prioriteti pri izboru kandidata, pa će tako prednost pri prijavljivanju za ovaj sportski program imati deca samohranih roditelja, deca čiji roditelji primaju socijalnu pomoć, deca bez roditeljskog staranja, deca sa deformitetom kičmenog stuba i deca iz porodica sa više od dva deteta. Škola plivanja biće organizova u dve grupe, prva grupa sa prvim časovima plivanja kreće u ponedeljak 4. jula i završava 2. avgusta, dok druga grupa kreće 3. avgusta i završava 31. avgusta.

Za decu uzrasta od pet do 16 godina koja bi ovog leta htela da treniraju vaterpolo, organizuje se i besplatna škola vaterpola, svakog dana od 9 do 12 časova. Od sportskih sadržaja, Nikezić je najavio sportske radionice košarke, stonog tenisa i odbojke na pesku koje će biti organizovane od 8 do 10 časova na Košarkaškom terenu u Velikom parku.

Od edukativnih sadržaja, u Kancelariji za mlade će od 9. do 25. jula biti organizovana radionica za italijanski, a od 25. jula do 25. avgusta za španski jezik.

Tokom avgusta u okviru programa "Leto za mlade" predviđena je kreativna radionica glume i radionica slikanja. Svakog utorka od 18 do 20 časova, zabavni sadržaji za mlade biće besplatni u Areni u TC Plaza, dok će termini za projekcije crtanih filmova i filmova za decu i mlade u bioskopu Sinepleks biti naknadno utvrđeni.

Otvorena scena u Velikom parku, rezervisana je za kuncerte, predstave i izložbe.

Svi zainteresovani za programe tokom letnjeg raspusta koje organizuje grad Kragujevac, mogu da se prijavljuju svakog radnog dana u Kancelariji za mlade koja se nalazi u ulici Save Kovačevića broj 5, a prijava za programe nalazi se na sajtu grada.

Izvor: Kragujevac.rs 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar