Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

09.03.2017

Kontrolisano uništavanje rasutih ubojnih sredstava

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Tehnički remontni zavod obaveštava građane Kragujevca da će u subotu 11. marta od 12 do 15 časova kontrolisanom eksplozijom biti obavljeno uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava. Saglasno proceduri predviđenoj instrukcijom o postupanju pri obavljanju poslova uklanjanja i uništavanja neeksplodiranih ubojnih sredstava preduzete su sve mere bezbednosti na zaštiti stanovništva i materijalnih dobara.

Naime, nakon vanrednog događaja odnosno eksplozije u Tehničkom remontnom zavodu 28. februara 2017. godine, nadležne ekipe TRZK i Vojske Srbije, pristupile su čišćenju terena na mestu eksplozije od neeksplodiranih ubojnih sredstva. Deo ubojnih sredstava je u takvom stanju da postoji potreba da se unište na zatečenom mestu kontrolisanom eksplozijom.

Tokom uništavanja neeksplodiranih ubojnih sredstava moguće je da se čuje i par detonacija. Građani nemaju razloga za strah, poručuju iz Tehničko-remontnog zavoda, jer će sve odvijati u krugu zavoda.

Izvor: Kragujevac.rs 

TRZK SAJT
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar