Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

08.07.2016

CSU: Naučne emisije, radionica i poseta opservatoriju - povodom Dana nauke

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Povodom Dana nauke, u prostorijama Naučnog kluba Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju Kragujevac, u nedelju 10. jula od 19 časova biće održana projekcija naučnih emisija za 20 učenika osnovnih i srednjih škola iz Kragujevca u trajanju od 60 minuta.

Nakon projekcije, za učesnike će biti organizovana radionica popularizacije nauke i naučnog kluba na temu "Dan nauke kroz nauku za decu". Jednosatnu radionicu održaće profesor dr Aleksandar V. Teodorović.

Grupa učesnika je sačinjena takođe od po 10 učenika osnovnih i srednjih škola u Kragujevcu.

Sutradan, u ponedeljak 11. jula od 21 čas, na Institutu za fiziku PMF Kragujevac biće otvorena Astronomska opservatorija.

CSU je u saradnji sa nastavnicima i profesorima osnovnih i srednjih škola u Kragujevcu formirao grupu od 30 posetilaca koji će imati priliku da posete opservatoriju. Astronomska opservatorija je jedna od laboratorija Instituta za fiziku, nalazi se na krovu zgrade pomenutog instituta, sa pokretnim krovom i posmatračkom laboratorijom. Posetu će voditi rukovodilac Astronomske opservatorije dr Saša Simić.

Iz CSU i informacija da je od petka 8. jula u prostorijama Naučnog kluba izložen novi eksponat, deo stalne postavke - Cezarov disk. Kako da napravite šifru pomoću diska sa dva niza slova saznajte detaljnije ovde.

CSU KRAGUJEVAC SAJT, FB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar