Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

20.07.2016

Apoteka Kragujevac u akciji ’Zdravo leto’

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Apoteka Kragujevac i ove godine učestvuje u akciji "Zdravo leto u Kragujevcu" koju organizuje Društvo za borbu protiv dijabetesa.

Apoteka pruža podršku ovoj ideji i aktivnim učešćem obogaćuje sadržaje koji se nude sugrađanima. Farmaceuti će se obraćati sugrađanima sa preporukama zdravih životnih navika, a jedna od najvažnijih je fizička aktivnost.

Preporuke bavljenja fizičkom aktivnošću su zasnovane na dokazima da umerena fizička aktivnost od pola sata pet dana u nedelji značajno poboljšava kvalitet života, pomaže u regulaciji krvnog pritiska, šećera, holesterola, smanjuje verovatnoću za pojavu moždanog i srčanog udara, dakle, koristi svima - i onima bez zdravstvenih problema i onima koji ih imaju.

Apoteka Kragujevac počinje druženje u petak 8. jula od 18 časova i 30 minuta na terenima u Velikom parku. Poziva Kragujevčane da dođu sa svojom decom, unucima, da se druže, vežbaju i da kvalitetno i sadržajno provedu Zdravo leto u Kragujevcu. Pripremljeni su i prigodni pokloni.

Od sledeće nedelje farmaceuti su na istom mestu na raspolaganju Kragujevčanima svake srede, do kraja leta.

GALERIJA - OTVARANJEAPOTEKA KRAGUJEVAC SAJT, FB STRANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar