NTC radionice za decu u Kragujevcu 2016/2017

NTC radionice za decu u Kragujevcu 2016/2017

Novi ciklus NTC radionica u školskoj 2016./2017. godini počinje u četvrtak 2. marta od 18 časova i 30 minuta u školi "Jovan Popović". U istom terminu biće organizovan rad i školaraca i predškolaca.

Zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem elektronske forme, mejlom na adresu milenazmaj1970@gmail.com ili telefonom, pozivom na broj: 062295530. Prijave su neophodne jer je broj učesnika ograničen.

NTC radionice, osmišljene od strane autora NTC programa Ranka Rajovića i Uroša Petrovića, sprovode članovi NTC tima u Kragujevcu (učitelji, vaspitači, stručni saradnici), a autori vrše superviziju i povremeno prisustvuju radionicama.

Radionice se održavaju u tri ciklusa od po 12 radionica sa pauzama tokom raspusta. Svaki ciklus je različit, što znači da dete može da pohađa više ciklusa godišnje. Radionice traju po 90 minuta. Održavaju se jedanput nedeljno. 

Lokacija u Kragujevcu: OŠ “Jovan Popović”, ulica Kralja Milana IV.

Cena za četiri radionice je 2.400 dinara, porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete (cena za drugo dete je 1.680), a za dvoje 4.080 dinara. Za treće dete popust je 50%, a za četvrto 100%.

Važno obaveštenje: Džimejl i drugi vebmejlovi NTC poruke automatski smeštaju u folder Promotions/Promocija ili spam foldere, s obzirom na to da se šalju grupni mejlovi, na veći broj adresa. Pošto se komunikacija između NTC tima i roditelja, u vezi sa svim detaljima, odvija putem mejlla, upućuje se molba roditeljima koji prijave decu na radionice da proveravaju promotions/spam/trash/junk folder, kako im ne bi promaklo neko važno obaveštenje o radionicama.

Više o radionicama i programu

Ciljevi radionica:

  • Podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti svih učenika koji učestvuju u programu
  • Sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu
  • Razvijanje koordinacije pokreta i motorike
  • Razvijanje brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja (funkcionalno znanje)
  • Pravovremeno uočavanje darovitih učenika i podsticanja razvoja njihovih sposobnosti

Radionice su osmišljene od strane autora programa. Autor je dr Ranko Rajović, član Komiteta svetske Mense za darovitu decu i saradnik UNICEF-a za rano obrazovanje, a koautor programa je Uroš Petrović, pisac za decu, dobitnik nagrade Dositejevo pero.

Radionice izvode NTC sertifikovani predavači uz superviziju autora programa. Tokom ciklusa je planirano da jedna od 12 radionica bude sa nekim od autora programa. Na ovu radionicu će biti pozvani i roditelji, kako bi se još bolje upoznali sa programom i naučili kako sa decom da primenjuju program.

PRIJAVA NA RADIONICU  

PREPORUKA PPNS



NTC SISTEM UČENJA SAJT, FB STRANA, TVITER 
CSU KRAGUJEVAC SAJT, FB PROFIL 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.pmf.kg.ac.rs/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ http://www.pekgora.org/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://fondacijarsum.org/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://www.vfphysical.rs/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html