Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Deca

24.05.2017

Podržimo plesnu grupu ’’Španca’’

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Osnovna škola "Dragiša Luković Španac" poziva Kragujevčane da glasaju za plesnu tačku te škole na takmičenju u projektu Ministarstva omladine i sporta "Tvoj lajk za naš ples".

To je jedina kragujevačka škola u ovoj konkurenciji. Kako je i predviđeno projektom, učenici su sami, u saradnji sa nastavnikom škole, osmisli plesnu tačku - koreografiju, dali joj ime i dostavili video snimak.

Projekat se realizuje već treću sezonu. Kao nacionalna organizacija školskog sporta u Srbiji i partner osnovnim i srednjim školama, Savez za školski sport Srbije u sistem školskog sporta uklјučuje učenike koje imaju talenta i umeća u plesnom sportu. 

Na sajtu Ministarstva svi takmičari predstavljeni su OVDE, u nastavku stranice je prostor za glasanje - GLASAM ZA PLESNU TAČKU, a Kragujevčani su prvi na listi 29 konkurenata.

PRVI PRVI NA SKALI Podrzimo plesnu grupu Spanca

Glasanje traje do petka 2. juna.

U ime škole, sugrađanima se za podršku unapred zahvaljuju učenici iz plesne grupe "La Luna" i nastavnica Snežana Kostić.

TAKMIČENJE 2015/2016

ŠKOLSKI SPORT SRBIJE SAJT, FB STRANA, JUTJUB 
O. Š. DRAGIŠA LUKOVIĆ ŠPANAC SAJTFB STRANA

 
PPNS/DOM

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar